Vlagtwedde, Oost-Groningen: de b(l)oeiende regio! PDF Afdrukken E-mailadres

Vlagtwedde ligt in Oost-Groningen, één van de mooiste gebieden van Nederland en nog door weinig mensen ontdekt.                     Oost-Groningen wordt niet voor niets “de b(l)oeiende regio” genoemd!

 

PARKINFORMATIE

Vakantiepark Emslandermeer, gelegen in Zuid-Oost-Groningen, tussen Drenthe en Duitsland, is het meest geschikt voor gasten die houden van rust en ruimte én actief bezig willen zijn, die comfort en uitgebreide faciliteiten op prijs stellen én die willen genieten van ongerepte natuur. Een kindvriendelijk park dat voor iederéén geschikt is! Tevens worden er tijdens het zomerseizoen regelmatig activiteiten georganiseerd. En wilt u er een dagje op uit? Kijk dan in “Uitstapjes”: mogelijkheden te over!

 

 

 

 

Op dit vijfsterren Parc Emslandermeer in Vlagtwedde, ligt deze prachtige, vrijstaande vakantiebungalow (maximaal 6 personen) met vrij uitzicht en gelegen aan het (doorvaarbaar) water. Tevens is aan het einde van de tuin een grote visvlonder aangelegd waar u naar hartelust kunt vissen (u kunt als gast bij de receptie een schriftelijke toestemming krijgen, tegen een zeer geringe vergoeding).

 

 

 

FACILITEITEN ALGEMEEN

Op het park zijn diverse faciliteiten aanwezig zoals een restaurant met uitzicht op de golfbaan, een croissanterie/cafetaria, een schoonheidssalon, etc. Kijk voor de diverse faciliteiten op en in de omgeving van het park in de menuopties aan de linkerkant van dit scherm.